{slidermenu1}
AVA WEB
Az AVA Group Hungary megvalósítja a legmerészebb elképzeléseket is!

Bármilyen kívánalmat is támaszt honlapjával szemben megrendelőnk, azt megvalósítjuk, hogy valóban egy egyedi, jól funkcionáló weblappal legyen gazdagabb!

Csoportunk megalakulása óta, számos kis, közép és nagy volumenű projektet tudhat maga mögött, melyek java része zárt fejlesztés (nem publikus, nem referálható) volt, és csekély mennyiségben szerződtünk hagyományos weboldalak létrehozására.

Most ezen szeretnénk változtatni és a minőségi szolgáltatást elérhető közelségbe hozni mindazok számára, akik igényes és egyedi megoldásokkal szeretnének megjelenni az Internet mára túl zsúfolt világába és üde „színfoltként” megmutatni a saját „arcukat”!
ava web design csomag ava web coder csomag ava web master csomag
Egy weblap felépítése először a tervezéssel (design) kezdődik, majd mikor az összes kérés, kritérium meg valósult vizuálisan, el kezdőzhet a weboldal felépítése (site build, coding) a vizuális tervek és ez elkészített szöveges anyagok szerint.

Nálunk akár külön – külön is igénybe vehetők csomag formájában a teljes weblapszerkesztéshez szükséges részletek. Amennyiben Nincsen kész terv, de van egy kedvesebb hely ahol elkészítik az elkészült látványt, így nálunk erre is van lehetőség. Ugyanakkor fordítva is igaz, hiszen ha egy kész tervvel fordul hozzánk de nincsen aki elkészítené, hogy egy jól működő weblap legyen belőle, állunk rendelkezésre!

Igény szerint többféle responsive technikával, mobil barát weboldalak felépítését is vállaljuk, hogy minden eszközön megfelelő élményben részesülhessenek a látogatók! Természetesen az adott projekt kezdetekor a megrendelővel együtt közösen határozzuk meg a technológiát, eljárást amivel a végleges weboldal fog felépülni, melyről minden információt átadunk!

Minálunk különösen fontos szerepet tölt be, hogy ügyfelünk minden információt és esetleges egyéb felmerülő későbbi költségeket is megtudja, hiszen a legtöbb helyen nem tájékoztatják megfelelően a megrendelőt és később tudatosul csak benne, hogy a weblap elkészítése után is vannak olyan költségek (reklám, frissítés, újabb képi anyagok, stb.) melyek egy weblap jó működéséhez szükségesek.

TOVÁBB A CSOMAGAJÁNLATOKHOZ
Publikus referenciáink

Teljes oldalak


Webcím: uniformzone.hu


Leírás: Egyedi felépítésű és működésű webshop rendszerrel készült ez a weboldal. Különlegessége, hogy működésre, funkcionalitásra hasonló még nem készült és a felhasználók számára igyekeztünk egy egyszerű, gyors és sallang mentes felépítést és működést biztosítani, hogy kényelmesen és gyorsan lehessen vásárolni és böngészni a weboldalon.

Teljes oldalak


Webcím: credithome.hu


Leírás: Megbízásaink tarka kavalkádjai között, olykor különleges, olykor nehéz feladatok adódnak. Jelen esetben a fejtörések nagy részét a tartalom felosztása okozta, mivel a megrendelő egy már kész weboldal tartalmát szerette volna új köntösbe öltöztetni. Sajnos az eleve kevés tartalom megnehezítette eleinte, hogy egy kellemes és komoly weboldal kerekedjen, de végül megtaláltuk a megoldást!

Az új kinézet, elrendezés érdekessége, hogy a fejléc és a menürendszer elrendezése nem megszokott, ugyanakkor kellemes navigálást és böngészést tesz lehetővé.
Leírás: Ez a weblap több szempontból is különleges! Első sorban megjelenésében, másod sorban működésében, harmad sorban a tervező grafikusok / kreatívok számát. Az első grafikusnak nem sikerült megterveznie a teljes weboldalt így egy másik kreatív tervező (a5m) készítette el a végleges változatot. Megrendelőinknek így sikerült egy merőben új elgondolású, felépítésű weboldalt szolgáltatni, hogy valóban méltón végezhessék munkájukat!

Webcím: marcellatoth.com


Leírás: Szintén egy maga nevében különleges felépítésű weboldal kerekedett az első elképzelésekből. Egyszerűség, letisztultság, és lényegre törő tartalom megjelenés ezek voltak a koncepció alap feltételei. Mivel egy művésznek a munkáit kell bemutatni, így kevés sallanggal a képekre koncentrálva, egyszerűen mutatjuk meg a látogatók számára a hölgy munkásságát. Bárki aki egy nagyon jó fotóst keres, most – már meg is találta!

Pre design


Elfogó oldalak


Teljes oldalak


Webcím: kbw.hu


Webcím: nyugdujas.com


Leírás: Ennek a weboldalnak a terveit a megrendelő szolgáltatta részünkre, melyet egy általa preferált grafikus készített el. A kivitelezés során az alap terv az ügyfél újonnan felmerülő igényei alapján néhol megváltozott és végül egy számára tetszetős weboldal készült el, mely kinézetében és funkcionalitásában az összes kívánalomnak eleget tett. Mai napig megrendelő körünket bővíti és egyik legkedvesebb ügyfelünk!
Elérhetőség
Érdeklődj email -ben vagy telefonon a részletekkel kapcsolatban. Nálunk előzetes egyeztetés / megbeszélés után készül a „személyre szabott” árajánlat!

Email: szilagyi.bulcsu@ava.hu
Tel: +3670/ 422 – 4020
Bármikor hívható: H - P | 00:00 - 00:00

Várjuk jelentkezésed!