{slidermenu1}
Publikus referenciáink (web)

Teljes oldalak


Webcím: credithome.hu


Leírás: Megbízásaink tarka kavalkádjai között, olykor különleges, olykor nehéz feladatok adódnak. Jelen esetben a fejtörések nagy részét a tartalom felosztása okozta, mivel a megrendelő egy már kész weboldal tartalmát szerette volna új köntösbe öltöztetni. Sajnos az eleve kevés tartalom megnehezítette eleinte, hogy egy kellemes és komoly weboldal kerekedjen, de végül megtaláltuk a megoldást!

Az új kinézet, elrendezés érdekessége, hogy a fejléc és a menürendszer elrendezése nem megszokott, ugyanakkor kellemes navigálást és böngészést tesz lehetővé.
Leírás: Ez a weblap több szempontból is különleges! Első sorban megjelenésében, másod sorban működésében, harmad sorban a tervező grafikusok / kreatívok számát. Az első grafikusnak nem sikerült megterveznie a teljes weboldalt így egy másik kreatív tervező (a5m) készítette el a végleges változatot. Megrendelőinknek így sikerült egy merőben új elgondolású, felépítésű weboldalt szolgáltatni, hogy valóban méltón végezhessék munkájukat!

Webcím: marcellatoth.com


Leírás: Szintén egy maga nevében különleges felépítésű weboldal kerekedett az első elképzelésekből. Egyszerűség, letisztultság, és lényegre törő tartalom megjelenés ezek voltak a koncepció alap feltételei. Mivel egy művésznek a munkáit kell bemutatni, így kevés sallanggal a képekre koncentrálva, egyszerűen mutatjuk meg a látogatók számára a hölgy munkásságát. Bárki aki egy nagyon jó fotóst keres, most – már meg is találta!

Pre design


Elfogó oldalak


Teljes oldalak


Webcím: kbw.hu


Webcím: nyugdujas.com


Leírás: Ennek a weboldalnak a terveit a megrendelő szolgáltatta részünkre, melyet egy általa preferált grafikus készített el. A kivitelezés során az alap terv az ügyfél újonnan felmerülő igényei alapján néhol megváltozott és végül egy számára tetszetős weboldal készült el, mely kinézetében és funkcionalitásában az összes kívánalomnak eleget tett. Mai napig megrendelő körünket bővíti és egyik legkedvesebb ügyfelünk!
Publikus referenciáink (3D)
Elérhetőség
Érdeklődj email -ben vagy telefonon a részletekkel kapcsolatban. Nálunk előzetes egyeztetés / megbeszélés után készül a „személyre szabott” árajánlat!

Email: szilagyi.bulcsu@ava.hu
Tel: +3670/ 422 – 4020
Bármikor hívható: H - P | 00:00 - 00:00

Várjuk jelentkezésed!